onsdag den 16. oktober 2013

Rødkålssalat - en anderledes og mere fyldig salat end den sædvanlige rødkålssalat

Rødkål med frugter og ristede valnødder
Pepper en halvkedelig frikadelle gevaldigt op, men kan spises til alt muligt andet kød. 
Et godt alternativ til waldorfsalat, og desuden god i madpakken.
Du skal bruge:
300 g. rødkål, skåret fint ud
250 g. blegselleri, skåret i fine snit
200 g. grønne stenfrie vindruer i halve
100 g. tørrede dadler, udstenet og skåret i mindre stykker
150 g. æble i tern
50 g. valnødder, knækket lidt i stykker og ristet på en tør hed pande

Bland alle ingredienser i en stor skål.

3 spsk. friskpresset appelsinsaft
skal af ½ appelsin
1 spsk. flydende honning
2 tsk. æblecidereddike
salt og peber

Bland ingredienserne til dressingen og hæld over salaten.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar