mandag den 7. oktober 2013

Pasta med blomkål

Sommetider synes jeg, at blomkål er en lidt kedelig grøntsag, men i denne ret, gør den sig helt fantastisk ud. Retten er let at lave, sund og smager dejligt. 

4 personer

300-400 g. god pasta, evt. grov
400-500 g. blomkål
3 skiver brød
2 store stilke persille
30 mandler
1 løg
1-2 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
saft og skal af 1 usprøjtet citron 
Salt og friskkværnet peber
Parmesan i flager 

Skær brødet i store croutoner, hak persille og mandler groft. Varm 1 spsk. olivenolie på en pande. Steg først brød et par minutter og tilsæt herefter mandler og persille og steg det hele endnu et par minutter til det er sprødt. 
Kog pastaen efter anvisning på posen. 
Snit løg, hvidløg og blomkål fint og svits det hele i en gryde/høj pande i olivenolie indtil det er mørt. Riv citronen og pres saften ud af den og smag blomkålsblandingen til med citronsaft, salt og peber. 
Vend pastaen med blomkålsblandingen, anret på tallerkener, pynt med croutoner,høvlet parmesan og citronskal.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar