onsdag den 27. november 2013

Tortillapizza - nemmere bliver det ikke

Det er imponerende hvor få ingredienser og hvor lidt tid, der skal bruges for at fremtrylle disse helt fantastiske pizzaer. Ideelle til en travl aften eller til en hurtig frokost. 



Beregn 1½-2 tortilla pr. person
Opskriften er til 4 tortillapizzaer.


4 tortillabrød (jeg bruger grovtortilla)
250 g. ricottaost
500 g. små smagsfulde tomater (snacktomater er gode)
1/4 potte basilikum
2-3 spsk. olivenolie
Et par håndfulde friskrevet parmesan
Salt og friskkværnet peber

Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Læg tortillabrødene på to bageplader med bagepapir der er smurt med olie. Fordel ricottaosten på brødene. Skær tomaterne i halve og læg dem ovenpå. Drys revet parmesan over og krydr med salt og friskkværnet peber. Bag tortillabrødene i 10-12 min. til de er sprøde og gyldne. Drys masser af basilikumblade over og server med en grøn salat. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar