mandag den 1. oktober 2012

Græskarsuppe med avocadowraps

Nem suppe - stor smag



Suppe
2 løg
2 fed hvidløg
1 chili eller tørret chili, efter smag
1 stor knold frisk ingefær
Ca. 1 kg. græskar i store tern (skrællet og uden kerner)
Ca. 1 liter hønsefond (vand+terning)
En sjat cremefine eller fløde
Citron, salt og peber

Avocadowraps
4 tortilla/wraps, gerne grove
1 avocado
2 dl. revet ost, jeg bruger Cheddar.
Salt og peber

Sådan gør du:
Hak løg, hvidløg og chili og riv ingefær. Svits i olie. Skru ned for varmen og svits græskartern. Så på med fond. Det skal dække græskarene, men heller ikke meget mere. Kog i 15-20 minutter til græskarene er møre. Smæk en stavblender i og monter med cremefine/fløde. Smag til med salt, peber og citronsaft.

Skrab kødet ud af avocadoen og mos det med en gaffel. Bland osten i og smag til med salt og peber. Læg det mellem tortillaerne/wraps og bag dem i ovnen til de er gyldne og sprøde. 200 grader i ca. 6-10 minutter. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar