mandag den 10. september 2012

Køleskabsgrød

Min store pige har præsenteret køleskabsgrød for familien og det er jeg rigtig glad for, for det er gået hen og blevet min favoritmorgenmad. Den smager dejligt og mætter i lang tid. 



1 person (laves om aften)

Ca. 100g hindbær, friske eller optøet frosne bær, 1 dl. finvalset havregryn, ca. 1 dl. yoghurt, ca. 1 dl. mælk, 1 tsk. vaniljesukker og sukker, sirup eller sødemiddel efter smag. 

Mos hindbær med en gaffel, bland med havregryn, yoghurt, mælk, vaniljesukker og smag til med sukker, sirup eller sødemiddel. Grøden skal ikke være for stiv, da grynene trækker meget væske til sig. Stilles i køleskabet natten over. Lige før servering røres grøden igennem og pyntes med hakkede mandler. 

Kan sagtens laves med andre bær og frugter, det er kun et spørgsmål om at prøve sig frem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar