tirsdag den 11. september 2012

Chicken Cakes

Rigtig god "restmad". Jeg har brugt kartofler og kylling, men du kan bruge alt lige fra gulerødder med røget hellefisk, pastinakker med chorizopølse, mynte og nødder eller sødkartofler og tigerrejer. Prøv dig frem. Dem med kartofler og kylling kan i hvert fald varmt anbefales. 


Gør sådan:
Mos kartoflerne med en gaffel, pluk kyllingekødet i strimler og bland det hele sammen med æg og mel. Smag til med salt og peber og evt. karry. Form massen til cakes i krebinetstørrelse og steg dem på panden på hver side ialt ca. 10-15 minutter.
Skyl spinaten godt og slyng vandet af den. Vend spinat med de kogte bønner og chilisauce.
Anret de sprøde kyllingecakes med spinatsalat, pynt med lime- eller citronbåde, mere chilisauce og evt. sesamfrø. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar