tirsdag den 16. april 2013

Sushisalat

En del af familien er helt vild med sushi, og kunne spise det ret ofte, men det tager lang tid at lave og er dyrt at købe, så vi får det ikke så tit. MEN vi har fundet et alternativ, som er meget let at lave, billig og smager af sushi. 


4 personer
1 stort rødløg
1 lime
400 g. sushiris
200 g. edame-bønner uden bælg
3 spsk. riseddike
200 g. tigerrejer,varmrøget- eller frisk laks
4 spsk. fintsnittet syltet ingefær

Dressing:
1 spsk. citronsaft
1 spsk. revet frisk ingefær
1 presset fed hvidløg
2 spsk. soja
4 spsk. olivenolie

Sådan gør du: Skær rødløget papirtyndt, pres limesaften henover og stil til side. Kog risene efter anvisning på posen. Mens risene koger, gives bønnerne et kort opkog (2 min.). Når risen er færdig, rører du riseddike i og lader den stå og køle. Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen og rør den i den afkølede ris. Bland ris, bønner, ingefær og rødløg i risen og anret i dybe tallerker. Læg rejer/laks over salaten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar