Den her kartoffelsalat ser ikke ud af så meget - men det er den. Marinaden smager vildt godt og gør salaten til en fryd for ganen, både for voksne og børn.
Den er meget meget nem at lave og lav gerne ekstra, så der er til madpakken dagen efter.
4 personer
Salat: 1 kg. små kogte kartofler med skræl, 300-400 g. ærter, 1-1½ bundt radiser, 300 g. roastbeef (pålæg)
Marinade: ½ dl. olivenolie, 2 spsk. hvidvinseddike, 2 fed knust hvidløg, ½ spsk. dijonsennep, 1 spsk. honning, salt og peber.
Skær kartoflerne i mindre stykker og fordel dem på et fad. Damp ærterne i letsaltet vand i 1-2 min. Skyl i koldt vand og drys over kartoflerne. Skær radiserne i skiver og drys over. Bland ingredienserne til marinaden sammen og smag til med salt og peber. Dryp over kartofler og grøntsager. Fordel roastbeef henover og server.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar