søndag den 8. april 2012

Citruspasta med tigerrejer

4 personer
400g fuldkornspasta 
   2 økologiske citroner
   1 spsk olivenolie
   1 fintsnittet porre eller 2 forårsløg
   2 fed knust hvidløg
 35g revet parmesan
     16-20 store kogte tigerrejer
     salt og peber
     en stor håndfuld grofthakket bredbladet persille

Sådan gør du: Kog pastaen, afdryp den og gem 2,5 dl. af kogevandet. Riv skallen af den ene citron. Pres saften af dem begge. Varm olien i en stor sauterpande eller gryde og svits porre, hvidløg samt citronskal let heri. Vend pastaen i sammen med 2,5 dl. af kogevandet og citronsaften. Kog videre under omrøring, til al væden er fordampet, krydr med salt, peber, persille og parmesan, læg rejerne ovenpå og server. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar