søndag den 31. januar 2016

Det er saucen-der-gør-det wokret

Brug de grøntsager du har i køleskabet eller dem du bedst kan lide, kalkun-, kylling- eller svinekød og nudler eller ris. Lav saucen efter opskriften og så har du en lækker ingefærduftende wokret. 


4 personer

Jeg brugte:
600 g. kalkunbryst
2 snackpebere
1 stærk rød chili (brug en mere mild, hvis der er børn)
1 rødløg
1 stor porre
3 gulerødder
1 stor håndfuld ristede cashewnødder
Olie til stegning

Sauce:
3 spsk fintrevet frisk ingefær
3 spsk soya
3 spsk sød chilisauce
2 spsk presset limesaft
1 spsk østersauce

Rør saucen sammen og lad stå ved stuetemperatur imens du snitter alle grøntsagerne og skærer kødet i strimler.
Brun kødet i olie ved høj varme ad flere gange. Tag det over på en tallerken. Steg grøntsagerne i olie, igen ved høj varme og evt. ad flere omgange. Tilsæt kødet og hæld saucen over og varm igennem. Hæld en stor håndfuld nødder over og vend rundt. Server med nudler eller ris.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar