mandag den 25. januar 2016

Dadelkugler med havregryn, kokos og mandler

Dadelkuglerne er lavet af sunde søde sager og et rigtig godt alternativ til kage, chokolade og slik. Jeg er ret vild med dem og synes de passer perfekt til en god kop kaffe. De er så søde og lækre i smagen, at børn med garanti også vil elske dem. 

20-25 dadelkugler

20 dadler
50 g. rosiner
2 spsk kakao
5 spsk havregryn
25 g. mandler
2 spsk kokosmel
2 spsk.kokosolie
½ tsk vaniljesukker
1 afkølet espressoshot eller lidt appelsinsaft 
½-1 tsk. appelsinsaft

1 stor håndfuld kokos eller havregryn til at rulle kuglerne i.

Lav espresso og afkøl. Smelt kokosolie. Befri dadler for sten og kom alle ingredienser i en blender og blend til en ensartet masse. Juster konsistensen med appelsinsaft. Stil massen lidt på køl og rul dem til kugler (valnøddestore) og rul dem i kokos. 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar