søndag den 4. november 2012

Mere græskar - her sammen med couscous

Min store datter og jeg er helt tosset med græskar, så her kommer endnu en græskarret. Den er rigtig god i madpakken dagen efter, så lav rigeligt. 



3 dl. couscous (jeg bruger den grove udgave), ½ potte basilikum, 1 citron, 1 græskar på ca. 1 kg., olivenolie, salt og peber,250 g. fetaost i helt stykke.

Tilbered couscous efter anvisningen på pakken og afkøl. Hak basilikummen groft. Riv citronen og pres saft af den halve citron. Skræl græskar, udkern den og skær den i mindre stykker. Vend dem i olivenolie, salt og peber og steg dem i ovnen. Skal ikke være helt bløde. Bland græskar, couscous, basilikum, citron og hæld 2 spsk. olivenolie over. Smag til med salt og peber. Anret og fordel fetaost, som er brækket i mindre stykker, over og pynt med flere basilikumblade. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar