tirsdag den 26. juni 2012

Tosset med Toscansk

Mine to store piger fik engang denne pastaret, da de besøgte tante "T" og familien i Qatar. De har talt om den mange gange, så nu har jeg skaffet opskriften og lavet den - OG den er rigtig god. Jeg har dog ændret lidt i opskriften, da vi bedst kan lide grovpasta, men det behøver i ikke. 


Til fire personer:
300g grovpasta
Olivenolie til stegning
3-4 kyllingebryst i mindre stykker
2 fed finthakket hvidløg
1 bundt broccoli i små buketter
1 bundt grønne i mindre stykker
Salt og peber
1 håndfuld finthakket persille
150g revet parmesan


Kog pasta i letsaltet vand efter anvisning på posen. Kom olivenolie i en gryde, tilsæt kyllingestykker og sauter, til de er gyldne. Tilsæt hvidløg, broccoli og asparges og sauter i ca. 5 minutter. Vend kogte pasta og parmesan i og evt. lidt af kogevandet fra pastaen, så bliver den lidt mere cremet. Pynt med persille og server en grøn salat til. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar