mandag den 4. juni 2012

Frisk med friskost. Syrligt, cremet og lækkert

Lige nu hvor haven bugner af alle mulige friske krydderurter, er dette absolut en af vores favorit frokostretter i weekenden. Brug de urter du har lyst til. Jeg bruger typisk masser af mynte, persille og basilikum, men kun fantasien sætter grænser
1 bæger Philadelphia light
3 spsk. hakkede valnøddekerner
4 spsk. hakkede urter
1 tsk. olivenolie
1 fed knust hvidløg
Salg og peber
4 Tortillabrød
1-2 avocado i tynde skiver


Bland Philadelphia, nødder, urter, hvidløg, olivenolie og krydr med salt og peber. Skær tortillabrødene i kvarte og varm dem i ovnen, så de bliver sprøde. Fordel cremen på halvdelen af tortillabrødene. Læg avocadoskiver ovenpå, læg låg på og server.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar