søndag den 24. juni 2012

Gulerodssuppe med quesadillas og guacamole

Mægtig mættende suppe, der sammen med quesadillas og guacamole gør det ud for en hel hovedret. 
Til 4 personer skal du bruge:
Steg gulerødder, kartofler, løg, hvidløg og ingefær i olivenolie i en gryde. Tilsæt bouillon og lad det koge i ca. 30 minutter. Blend suppen og smag til med appelsinsaft, salt og peber.

Imens suppen koger laver du quesadillas og guacamole.
Mos avocado med en gaffel, bland den med hvidløg, 
lime, hakket mynte og smag til med salt, peber og chili. 
Fordel osten på to tortilla og læg de sidste 
to oven på. Skær den i kvarte og varm dem i ovnen 
ved 200 grader til osten er smeltet og de er 
blevet sprøde. 
Top guacamolen på quesadilla og server 
dem sammen med den varme suppe. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar