onsdag den 15. februar 2012

Fyldte chokoladehjerter

Ikke mindre end fantastiske. Jeg forestiller mig disse kager med lyserød glasur til en pigefødselsdag. 



Rør smør og sukker luftigt. Tilsæt mel og kakao. Hæld æggeblomme i, og saml hurtig til en dej. Pak dejen i plastfilm og lad hvile i køleskab ca. 1 time. Sæt ovnen på 200grader. Rul dejen ud på et melrystet køkkenbord til den er ca. ½cm tyk. Tryk små hjerter ud af dejen med en kageform. Læg hjerterne på plader med bagepapir. Bag midt i ovnen, 8-10min. Lad kagerne afkøle på bagerist. 

Fyld: Stød pulverkaffe i en morder. Rør smør og flormelis luftigt. Tilsæt kakao og pulverkaffe. Læg kagehjerterne sammen to og to med fyld imellem. Opbevar kagerne køligt. Undlad kaffe, hvis kagerne er til børnene.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar