lørdag den 4. januar 2014

Råkost af rødbeder, gulerødder og æbler

I går aftes mindede min datter mig om, at jeg havde glemt at dele denne
 fantastisk salat med jer. Så nu gør jeg det straks. 


Farverne er simpelthen så smukke, især hvis satalen får lov at trække lidt, 
hvilket den slet ikke bliver dårligere af.


4 personer

300 g. rødbeder
300 g. gulerødder
250 g. æbler
50 g. hasselnødder
1 spsk. finthakket rødløg eller skalotteløg

Dressing:
4 tsk. ahornsirup
1 spsk. æbleeddike
salt og peber

Sådan gør du: 
Skræl rødbeder og gulerødder og skær dem i tynde stave. Fjern æblernes kernehus, men skræl dem ikke, skær også dem i tynde stave eller små stykker. Rist nødderne på en tør pande og gnid skallerne af i et viskestykke. 
Rør dressingen sammen og bland med rødbeder, gulerødder, æbler, løg og nødder. Smag salaten til. Anret i en stor flot skål eller på et fad.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar