mandag den 9. juli 2012

Sommertabbouleh

I sidste uge hvor den danske sommer endelig var over os, lavede jeg denne tabbouleh. Lige præcis i dag, hvor den danske sommer ikke viser sig fra sin gode side, vil jeg mindes smagen af sol og sommer og lægger derfor opskriften ind på min blog. 
4 personer
300 g. perlespelt
1 rødløg
1 agurk
1 grøn peberfrugt
½ vandmelon
1 håndfuld bredbladet persille
2 fed hvidløg
200 g. fetaost
salt og peber
2 spsk. olivenolie

Skyld perlespelten godt og kog den som angivet på posen. Afkøl den. 
Pil og hak rødløget fint. Skær agurken i små tern. Flæk peberfrugten, fjern kernerne og skær den i små tern. Skær skrællen af vandmelonen og skær den i mundrette stykker. 
Vend perlespelt med rødløg, agurk, peberfrugt og vandmelon. Hak persillen og tilsæt den sammen med hakket hvidløg og fetaost i mindre stykker. Smag til med salt og peber og dryp olivenolie over. 

2 kommentarer:

  1. Uhmmm...jeg fandt jo lige inspiration til søndagsmiddagen, taaak. Nu skal jeg bare lige finde på noget tilbehør :-)

    SvarSlet
  2. Hej Rosanna. Håber i synes om den. Hvad spiste i til?
    Hilsen Tina

    SvarSlet