søndag den 1. juli 2012

Burger med kylling, rødebedepesto og mayo

Hvis man ikke er begejstret for den gammeldags burger eller har lyst til nyt, så kan denne burger varmt anbefales. Jeg har brugt noget af den rødbedepesto, jeg lavede den anden dag og har stående i køleskabet. 
4 personer
4 kyllingebryst
2 æg
Hvedemel og rasp til panering
Vegetabilsk olie til stegning
4 burgerboller, gerne grove
4 spsk. økologisk mayonnaise
6 spsk. rødbedepesto
Rucola

Sådan gør du: Bank hvert kyllingebryst fladt i en frysepose. Pisk æggene sammen og vend kyllingeschnitzlerne først i mel(tilsat salt), så i æg og til slut i rasp.
Steg dem i olie i ca. 4 minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde. 
Smør de varme, flækkede boller med mayonnaise og rødbedepesto. Kom rucola og en kyllingeschnitzel i hver bolle, klap sammen og spis. Velbekomme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar