mandag den 4. juni 2012

Kartofler og auberginer i tahincreme

Spøjs og anderledes kartoffelsalat, men den har en rigtig spændende smag og er hele arbejdet værd. 


Kog 700g små kartofler, med eller uden skræl, som du selv synes. Afkøl dem og skær dem i mindre stykker. Skær en stor aubergine i terninger på ca. 1½ x 1½ cm og vend dem i 2 spsk olivenolie, salt og peber. Bag dem i en bradepande med bagepapir ved 175 grader i ca. ½ time, til de er gyldne og møre. Vend undervejs. Rist 1 spsk sesamfrø på en tør, hed pande, til de er gyldne.
Bland en creme af 2 dl. yoghurt naturel, 2 spsk tahin, 1½ spsk citronsaft, 1 fed finthakket hvidløg, salt og peber. Vend kartoflerne i sammen med halvdelen af auberginerne. Anret på et fad og pynt med resten af auberginerne, sesamfrø og evt. persille. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar