Det er nu og de næste par måneder, vi skal udnytte de gode
danske tomater med masser af smag af sol og sommer.
1 pose blandet salat
(150g)
400 g
tomater
1½ bundt forårsløg
1 potte mynte
1 fed hvidløg
3 store grove pitabrød
2 spsk olivenolie
½ tsk salt
Friskkværnet peber
300g fetaost i helt
stykke
Dressing:
Revet skal af 1 citron
2 spsk presset
citronsaft
2 spsk olivenolie
Groft salt og
friskkværnet peber
Bræk pitabrød i mindre
stykker. Steg brødstykkerne sprøde i olivenolie. Krydr med salt og peber. Kom
hakket hvidløg i mod slutningen. Skyl salaten og riv den i grove stykker. Skyl
tomaterne og skær i grove stykker. Rens løgene og skær i skiver. Pluk myntebladene
af. Vend salat, tomater, løg og mynte sammen. Bræk feta i mindre stykker og
bland i salaten sammen med halvdelen af brødstykkerne. Rør alle ingredienserne
til dressingen sammen og hæld over salaten. Anret og pynt med resten af
brødstykkerne.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar