søndag den 10. juni 2012

Bønnesalat med figner og dadler

Lækker bønnesalat til en kødfri dag. Lav dobbeltportion 
og brug resten i madpakken dagen efter.

2 personer
1 håndfuld hasselnødder                                             Dressing:
2 forårsløg                                                                    1 spsk dijonsennep
1 håndfuld tørret frugt, dadler og figner                  1 fed presset hvidløg
1 dåse blandede kogte bønner                                     2 spsk citronsaft
1 dåse kogte kikærter                                                  1 spsk æbleeddike
Masser af frisk mynte                                                 8 spsk olivenolie
Revet citronskal

Sådan gør du:
Rist nødderne på en varm pande. Snit forårsløg og de tørre frugter og bland dem sammen med bønner, hakket mynte og citronskal. Pisk ingredienserne til dressingen sammen og kom den hen over salaten. Lad den trække en times tid.

Guacamole
2 avocadoer
Chili, frisk eller tørret
Saft af ½-1 lime
Frisk koriander, hakket
1 fed presset hvidløg

Sådan gør du:
Brug en gaffel til at mose alle ingredienserne til guacamolen til en lidt grov mos.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar