Lækker
bønnesalat til en kødfri dag. Lav dobbeltportion
og brug resten i madpakken
dagen efter.
2 personer
1 håndfuld hasselnødder Dressing:
2 forårsløg 1
spsk dijonsennep
1 håndfuld tørret frugt, dadler og
figner 1 fed presset
hvidløg
1 dåse blandede kogte bønner 2 spsk
citronsaft
1 dåse kogte kikærter 1
spsk æbleeddike
Masser af frisk mynte 8
spsk olivenolie
Revet citronskal
Sådan
gør du:
Rist nødderne på en varm pande.
Snit forårsløg og de tørre frugter og bland dem sammen med bønner, hakket mynte
og citronskal. Pisk ingredienserne til dressingen sammen og kom den hen over
salaten. Lad den trække en times tid.
Guacamole
2 avocadoer
Chili, frisk eller tørret
Saft af ½-1 lime
Frisk koriander, hakket
1 fed presset hvidløg
Sådan
gør du:
Brug en gaffel til at mose alle
ingredienserne til guacamolen til en lidt grov mos.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar