Brug salaten som forret, i stedet for ost eller som tilbehør
til fx. grillmad. Vi spiste den til lækre oksebøffer.
4 personer
300 g. rabarber, vasket og skåret i stykker på ca. 2-3 cm.
2 spsk. honning
2 spsk. æbleeddike
1 spsk. rapsolie
1 finthakket mildt løg
salt og peber
120 g. god fetaost, smuldret i mindre stykker
40 g. ristede pinjekerner
200 g. spinatblade
Tænd ovnen på 225 grader. Bland rabarber med honning og lad dem trække i mens ovnen bliver varm. Bred dem ud på en bageplade med bagepapir og lad dem bage i 5 min. til de er let møre. Afkøl. Lav dressing af æbleeddike, olie og finthakket løg. Fordel spinaten på et fad. Fordel rabarber, ost, pinjekerner over salaten og hæld dressingen over.
Mmh det lyder som en skøn kombination! ;-)
SvarSlet- Anna
anna-mad.blogspot.dk