4 personer
Jeg brugte:
600 g. kalkunbryst
2 snackpebere
1 stærk rød chili (brug en mere mild, hvis der er børn)
1 rødløg
1 stor porre
3 gulerødder
1 stor håndfuld ristede cashewnødder
Olie til stegning
Sauce:
3 spsk fintrevet frisk ingefær
3 spsk soya
3 spsk sød chilisauce
2 spsk presset limesaft
1 spsk østersauce
Rør saucen sammen og lad stå ved stuetemperatur imens du snitter alle grøntsagerne og skærer kødet i strimler.
Brun kødet i olie ved høj varme ad flere gange. Tag det over på en tallerken. Steg grøntsagerne i olie, igen ved høj varme og evt. ad flere omgange. Tilsæt kødet og hæld saucen over og varm igennem. Hæld en stor håndfuld nødder over og vend rundt. Server med nudler eller ris.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar