2 personer
1 mini romainesalat, 1 meget stor håndfuld rucola, ½ bakke jordbær, 35 g. ristede pinjekerner, 150 g ekstra fine ærter eller nybælget ærter, 1½ spsk. hvid balsamico, lidt salt og peber, 1 spsk. olivenolie
Lav en marinade af balsamico, salt og peber. Rens jordbær og skær dem i skiver og læg dem i marinaden og lad dem trække i ca. 30 min.
Skyl salaten og skær/riv romainesalaten i mindre stykker. Hæld væden fra jordbærene og tilsæt olivenolie. Hæld marinaden over salaten og bland godt rundt med hænderne. Anret salaten på et fad og top med ærter, jordbær og pinjekerner.
Jordbærsalater er bare det bedste! Vi fik en lidt tam udgave her til aften med kål og bladselleri, men i morgen skal den have fuld gas med rucola og feta - og med inspiration herfra bliver det nok med noget balsamico-et-eller-andet.
SvarSlet