Til 12 bagels skal du bruge:
50 g. gær, 3½ dl. vand, 1½ tsk. salt, 1 spsk. sukker, 2 æggehvider (e til dejen og 1 til penslong), 600-700 g hvedemel, sesamfrø til pynt.
Gør sådan:
Rør gær ud i lunet vand. Herefter tilsættes sukker og letpisket æggehvide og lige inden melet tilsættes salt. Ælt dejen godt og lad den hæve tildækket i ca. 45 min. Ælt dejen igennem og del den i 12 stykker, som trilles til lange pølser ca. 1½-2 cm i diameter. Samles til en ring ved en let snoning. Efterhæver på bagepapir i 15 min.
Bring vand i kog i en stor gryde. Kog 2-3 ringe ad gangen i det kogende vand, ca. ½ min. på hver side. De lægges til afdrypning på et rent viskestykke. Læg dem tilbage på bagepladen og pensl dem med æggehvide og drys med sesam. Bag dem i 20-25 min. ved 225 grader.
Tak for opskriften. Jeg prøver.
SvarSletTak for opskriften. Jeg prøver.
SvarSletGreat article, Thanks for your great information, the content is quiet interesting. I will be waiting for your next post.
SvarSlet