Lidt mere med kartofler. Dressingen på denne kartoffelsalat er vanvittig lækker, er sikker på, at i vil komme til at elske den.
Jeg serverede grillede kyllingefiletter til, men andet kød vil også smage godt til.
Sådan gør du: Vask kartoflerne og skær dem i lidt mindre stykker og kom dem i en stor bradepande. Del løg i halve/kvarte og bland med kartoflerne. Kom olivenolie, chiliflager, salt og peber i. Bag kartoflerne i en 200 grader varm ovn i ca. 25 minutter eller indtil de er gyldenbrune og sprøde. Vend undervejs. Skær imens kålen i grove stykker og kom den i bradepanden til kartoflerne i de sidste 15 minutter af bagningen. Husk at vende kålen med kartoflerne, så de får lidt olie på sig og ikke tørrer ud. Kom de varme grøntsager op på et stor fad eller i stor skål.
Honningdressing: Rør honning, sennep, citronsaft, citronskal og olivenolie sammen i en skål og krydr med salt og peber. Hæld dressingen over kartoflerne og vend rucola i.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar