God kage til klassens time, kollegakage, eller bare når det skal gå hurtigt.
Bund
200 g. havregryn
150 g. sukker
175 g. smør smeltet
3 æggeblommer
Bland havregryn og sukker. Hæld smør i og rør godt rundt. Tilsæt æggeblommerne og rør til blandingen er ensartet. Fordel blandingen i en lille bradepande (ca. 25x35 cm.) med et stykke bagepapir. Tryk blandingen godt sammen. Bag den i 15-20 min. ved 175 grader
Topping
3 æggehvider
100 g. sukker
100 g. mandler hakket fint
Pisk æggehviderne helt stive. Tilsæt sukker ad et par gange og pisk marengsen helt blank og sej. Rør hakkede mandler i og fordelen marengsen over kagen. Bag kagen yderligere 30-35 min, ved 150 grader.
Pynt
Smelt 50 g. mørk chokolade og dekorer kagen.
Mummmms, manner! Dét er en virkelig lækker kage! Den er afprøvet OG godkendt af samtlige børn i husstanden 😝😝😝
SvarSletSuper. Jeg var selv overrasket over, hvor god den er, trods det sparsomme antal ingredienser. Skal selv lave den igen i morgen til H´s arbejde. De spiser vist ret meget kage derude, så må vi se, om den også bliver et hit der. Kh. Tina
SvarSlet