Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle komme til at spise en pizza med gorgonzola, men denne her er vanvittig fantastisk og er blevet min favoritpizza.
4 personer
2 pakker færdig pizzadej eller lav dejen selv efter opskriften på Pizza med auberginer. 250 g. Galbani mozzarella, 200 g. Galbani gorgonzola Intenso, 4 spsk. olivenolie, 20 skiver bresaola, salt og peber.
Tilberedning
Rul pizzadejen ud på en plade med bagepapir. Skær mozzarellaen i fine skiver og fordel dem over pizzabunden. Bræk eller skær gorgonzolaen i mindre stykker og fordel det over pizzaen sammen med bresaolaen. Dryp med olivenolie og krydr med salt og peber.
Bag den ca. 15-20 minutter ved 220 grader. Skal være gylden og sprød i kanterne.
Vi serverer den med masser af rucola vendt i lidt balsamico-eddike.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar