mandag den 6. august 2012

Pizza med gorgonzola

Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle komme til at spise en pizza med gorgonzola, men denne her er vanvittig fantastisk og er blevet min favoritpizza.
4 personer
2 pakker færdig pizzadej eller lav dejen selv efter opskriften på Pizza med auberginer. 250 g. Galbani mozzarella, 200 g. Galbani gorgonzola Intenso, 4 spsk. olivenolie, 20 skiver bresaola, salt og peber.
Tilberedning
Rul pizzadejen ud på en plade med bagepapir. Skær mozzarellaen i fine skiver og fordel dem over pizzabunden. Bræk eller skær gorgonzolaen i mindre stykker og fordel det over pizzaen sammen med bresaolaen. Dryp med olivenolie og krydr med salt og peber.
Bag den ca. 15-20 minutter ved 220 grader. Skal være gylden og sprød i kanterne.

Vi serverer den med masser af rucola vendt i lidt balsamico-eddike. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar