300 g. perlespelt
1 rødløg
1 agurk
1 grøn peberfrugt
½ vandmelon
1 håndfuld bredbladet persille
2 fed hvidløg
200 g. fetaost
salt og peber
2 spsk. olivenolie
Skyld perlespelten godt og kog den som angivet på posen. Afkøl den.
Pil og hak rødløget fint. Skær agurken i små tern. Flæk peberfrugten, fjern kernerne og skær den i små tern. Skær skrællen af vandmelonen og skær den i mundrette stykker.
Vend perlespelt med rødløg, agurk, peberfrugt og vandmelon. Hak persillen og tilsæt den sammen med hakket hvidløg og fetaost i mindre stykker. Smag til med salt og peber og dryp olivenolie over.
Uhmmm...jeg fandt jo lige inspiration til søndagsmiddagen, taaak. Nu skal jeg bare lige finde på noget tilbehør :-)
SvarSletHej Rosanna. Håber i synes om den. Hvad spiste i til?
SvarSletHilsen Tina